Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben we de antwoorden verzameld op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan contact op met Bos Makelaardij of Meerwaerde.

Zijn er nog woningen beschikbaar?

Alle koopwoningen zijn onder voorbehoud van financiering verkocht. Mocht u interesse hebben in een huurwoning geef dan uw gegevens door aan Bos Makelaardij of Meerwaerde

Waar ligt Het Ensemble?

Het Ensemble ligt in de componistenbuurt, centraal in Bunschoten-Spakenburg (provincie Utrecht).

Agrarisch grond maakt plaats voor woningbouw, en dat nog wel met de historische Molenstraat en het centrum om de hoek! Alle voorzieningen zijn heerlijk op fietsafstand. Dat maakt dit nieuwbouwproject in Bunschoten-Spakenburg uniek en anders dan de grootschaligheid van bijvoorbeeld de projecten in Rengerswetering. Een ander bijkomend voordeel: het plan wordt binnen afzienbare tijd gerealiseerd!

Wat is de planning?

Het College heeft op 3 maart jl. ingestemd met Het Ensemble.

Onder voorbehoud van diverse zaken, hopen we medio oktober van dit jaar te kunnen starten met de bouwwerkzaamheden van de woningen.

Staat het ontwerp al vast?

De gemeente heeft akkoord gegeven op het stedenbouwkundige plan en ook de welstandscommissie is enthousiast over de uitstraling van dit comfortabele en dorpse nieuwbouwproject. Momenteel wordt het plan verder uitgewerkt en de verkoopdocumentatie voorbereid.

Het project is een conceptmatig nieuwbouwproject. Dat betekent dat het ontwerp en de indelingsmogelijkheden vooraf door de ontwikkelaar in samenwerking met de architect zijn vastgesteld. Het voordeel van deze conceptmatige aanpak, is dat de kwaliteit van uw toekomstige woning van een gegarandeerd hoog niveau is en de realisatieperiode relatief kort. Uiteraard is het mogelijk om de woning in bepaalde mate aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Dat kan door zogenoemde, vooraf gedefinieerde, kopersopties.

Komen er naast koopwoningen ook huurwoningen?

Ja, het project bestaat uit 19 koopwoningen en 5 vrije sector huurwoningen (bouwnummer 1 t/m 5). In Het Ensemble worden 10 hoekwoningen en 14 tussenwoningen gerealiseerd in het centrum van Bunschoten-Spakenburg.

Zijn de woningen gasloos?

Alle woningen worden uiteraard gasloos uitgevoerd. Er wordt een hoogwaardige warmtepomp toegepast, waarbij elke woning een individuele bron onder de woning krijgt. Een groot voordeel hiervan is dat de woning zowel verwarmd als gekoeld (passief) kan worden. Verwarming (en koeling) middels een bodembron is zeer stabiel en efficiënt. Beter kan dus niet!

Hoe wordt het parkeren en de ontsluiting van het project opgelost?

In het project is bijzonder veel aandacht besteed aan parkeren en de toekomstige verkeersafwikkeling. Het parkeeraanbod in het nieuwbouwplan is ruim, overdag kunnen de parkeerplaatsen daarom tevens benut worden door bezoekers van zorgcentrum Scala Medica.

Bijna alle hoekwoningen parkeren straks op eigen terrein. Deze woningen beschikken tevens over een grote houten berging (3 meter breed en 6 meter diep). De overige woningen krijgen een houten berging van 2 meter breed en 3 meter diep en parkeren in de openbare, groen omklede parkeerkoffers.

Het huidige parkeerterrein bij Scala Medica wordt opnieuw ingericht waarbij twee doorsteken worden gecreëerd naar de nieuwe woonbuurt. Het nieuwbouwproject is niet bestemd voor doorgaand rijverkeer. Zo ontstaat een rustige woonbuurt waar kinderen veilig kunnen spelen.

Vragen?

Bos Makelaardij
033-2994008
info@bosmakelaardijbunschoten.nl
 
Meerwaerde
033-2981870
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Ensemble is een initiatief van Aalberts Ontwikkeling.
De verkoop van het project is in handen bij Bos Makelaardij en Meerwaerde.

Een initiatief van Aalberts Ontwikkeling.
De verkoop van het project is in handen bij Bos Makelaardij en Meerwaerde.

Uiteraard staat ook de ontwikkelaar u graag te woord. Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088 78 88 888.

Contact opnemen met de ontwikkelaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088 78 88 888.

Privacyverklaring | Cookies